Go to Top

Managed Staffing / Managed Services

Managed Staffing / Managed Services

Door gebruik te maken van managed staffing of managed services kan u focussen op uw hoofdactiviteiten. In vele bedrijven is ICT “slechts” een ondersteunende activiteit. Voortdurende investeringen in ICT bieden u niet de opbrengst die u kan winnen door deze activiteiten te outsourcen.

Met 3D-ICT heeft u de zekerheid dat u zich kan toespitsen op uw hoofdactiviteiten. U vertrouwt ons het beheer van uw ICT support toe.

Wij leveren de inspanningen en u hoeft enkel te genieten van een efficiënte IT ondersteuning.

Vandaag is support in grote bedrijven dikwijls uitgegroeid tot een zeer strategische divisie. De definitie van support is geëvolueerd naar verschillende rollen. In de jaren 80 en 90 was support beperkt tot de terminals van de mainframes, de printers en de op maat gemaakte applicaties. Vandaag is support een zeer verscheiden activiteit gaande van computers tot PDA’s.

3D-ICT service desk is vertrouwd met deze business en investeert veel om hierin de nummer 1 te worden. Om een medewerker te kunnen worden van de support afdeling van 3D-ICT, dien je eerst te slagen in een zeer gedetailleerde en intense selectieprocedure. Onze 3D-support medewerkers begrijpen hun rol perfect en ze zijn gemaakt om net die extra mile te gaan voor onze klanten.

Een service desk van 3D betekent maximum tevredenheid van de gebruikers en maximum stabiliteit.