Go to Top

Management

David van Waesberghe

CEO

°13/01/1974 – Afgestudeerd als graduaat computerwetenschappen en master in finance. Oprichter van Orqua (1998) dat verkocht werd aan de Centric Group in 2006. Oprichter en eigenaar van VWIC, een vastgoedbedrijf met meer dan 100 wooneenheden in portefeuille, allen historische panden in Antwerpen.

CEO van 3D-ICT. Hij is een succesvol ondernemer in diverse sectoren. Gespecialiseerd in het oprichten en uitbouwen van bedrijven. Zijn focus ligt steeds op de dienstverlening aan de klant, een positieve ingesteldheid en onderhandeling.

Caroline Vankeirsbilck

CFO

° 24/05/1968 – Afgestudeerd in boekhouden-fiscaliteit, belastingconsulent, vastgoedmakelaar en vastgoedrecht.
Vanaf 1989 gewerkt als accountant voor verschillende bedrijven.
Vanaf 1994 oprichting van verschillende bedrijven met dienstverlening in accountancy, fiscaliteit en vastgoed.

In 2013 bij 3D-ICT gekomen als financieel directeur om vervolgens vanaf 2014 ook de accountancy onder haar hoede te nemen.

Stiptheid, nauwkeurigheid, waakzaamheid en opvolging zijn haar sterke kwaliteiten.

Sven Van Mol

COO

° 06/05/1986 – Afgestudeerd binnen Human Resources en na een korte periode binnen de Vlaamse Overheid gestart binnen recruitment. Behaalde een Postgraduaat Recruitment, Search en Selection aan de Lessius Hogeschool Antwerpen. Binnen de IT-sector gestart als sourcer en doorgegroeid naar Business Development Manager.

Lag mee aan de basis van 3D-Talent in 2016. Vanaf 2017 als COO verantwoordelijk voor het dagelijks management van de 3D-Group.

Pragmatische problem-solver, steeds klantgericht.

Stephanie Aerts

Sales Manager

° 28/11/1987 – Afgestudeerd in de Toegepaste Psychologie met als afstudeerrichting Klinische Psychologie en Master in de Criminologische Wetenschappen.

In 2013 is Stephanie gestart als IT-Recruiter bij 3D-ICT en heden vervult zij de rol van Sales Manager.
Klantgericht, gedreven en betrouwbaar zijn haar sterke punten.

Tine Haesaert

Team Manager Recruitment

° 13/11/1987 – Afgestudeerd in de Toegepaste Arbeids- en Organisatiepsychologie te Antwerpen en nadien een Postgraduaat behaald in de Human Resources te Brussel.
In 2013 gestart als HR Assistant in de IT Sector en sedert april 2015 in dienst bij 3D-ICT, eerst als IT-recruiter en nu als Team Manager Recruitment, waarbij ze verantwoordelijke is voor de rekrutering van IT-profielen.
Haar specialiteit is het vinden van de perfecte kandidaat voor een specifiek IT-project bij één van onze klanten.