Go to Top

Werknemers

Vaste dienst/Bedienden

Als medewerker in vaste dienst van ons bedrijf kan je op regelmatige basis van job veranderen zonder daarvoor steeds van werkgever te veranderen. Je kan steeds nieuwe uitdagingen aangaan en toch genieten van zekerheid bij een permanente werkgever. Als bediende in ons bedrijf ben je niet gebonden aan een project of een bedrijf. Je kan je carrièrepad uitstippelen op een flexibele manier volledig aangepast aan jouw interesses en behoeften.

Bijzondere realisaties verdienen een beloning. Je kan rekenen op een aantrekkelijk salaris aangevuld met extra legale voordelen en een representatieve bedrijfswagen.

Freelance

Freelancers kunnen genieten van de vrijheid om zelfstandig en onafhankelijk te werken. Wij doen beroep op jouw expertise en kennis op een tijdelijke basis om projecten een nieuwe input te geven. Je wordt gecontracteerd op projectbasis maar je bent zeker geen buitenstaander in ons bedrijf. Je krijgt dezelfde opportuniteiten als jouw teamgenoten.

Bijzondere realisaties verdienen een beloning. Als freelance medewerker kan je rekenen op een competitieve vergoeding gebaseerd op jouw kennis en ervaring.