Vertrouw uw service desk toe aan experts .

Een ondersteunende IT-afdeling is voor de meeste bedrijven en overheidsdiensten onontbeerlijk. Maar tegelijk behoort zo’n afdeling meestal niet tot de kernactiviteiten. U kan 3D-ICT inschakelen om uw service desk tijdelijk of permanent over te nemen. Dat doen we in uw bedrijf of vanop afstand. Welke formule u ook kiest, heldere afspraken en duidelijke budgetten vormen altijd de basis van onze samenwerking.

Dit zijn uw voordelen .

  • Reken op onze ruime ervaring in het runnen van een IT-afdeling. Naast de technische vaardigheden en kennis, brengen onze specialisten ook management skills binnen in uw bedrijf.

  • De samenstelling van het team is op maat van uw bedrijf. Eén of meerdere medewerker(s)? Of meteen een volledig team? Dat bepaalt u samen met ons. Wij zoeken altijd de meest bekwame specialisten via onze diverse kanalen.

  • Geniet van een grote keuzevrijheid: inhouse of extern functionerend team, tijdelijke of permanente samenwerking,… Geen enkel project is hetzelfde en dat geldt uiteraard ook voor de oplossingen.

  • In het geval van ziekte of vakantie garanderen wij de nodige continuïteit.

Kies de optie die uw bedrijf nodig heeft .