voorgevel 3D-ICT

WIE WE ZIJN .

3D-ICT is een b2b ICT-partner voor consulting, staffing en SaaS. Wij gaan voor bedrijven actief in verschillende sectoren – en overheidsdiensten op zoek naar een snelle en kwalitatieve oplossing voor hun noden. Consultants, permanente medewerkers, een software-oplossing: samen met u bekijken we steeds hoe we u het best kunnen ontzorgen.

ICT-consultants vinden op onze website interessante opportuniteiten terug. Daarnaast focust 3D-ICT zich op een constante instroom van gemotiveerde en vakbekwame kandidaten.

ONZE GESCHIEDENIS .

3D-ICT werd opgericht als consulting partner in 2008. Sindsdien zit ambitie in ons DNA. In 2015 startten we met onze eigen software factory. Een jaar later ging 3D-ICT zich ook focussen op permanente rekrutering naar aanleiding van een toenemende vraag vanuit de markt. Vandaag is 3D-ICT een dynamisch bedrijf dat onder leiding van CEO David van Waesberghe de Belgische nummer 1 wil worden.

EEN WERKOMGEVING OM JALOERS OP TE ZIJN .

Bij 3D-ICT draait het om de klanten én de consultants. Ons grootste kapitaal bestaat uit mensen en die waarderen we. Persoonlijke groei vinden we erg belangrijk en stimuleren we. Dat is de reden waarom we sterk inzetten op training en professionele ondersteuning. Het resultaat? Een team van gelukkige en gedreven medewerkers, of ze nu vast in dienst zijn of als freelancer werken.

Werken bij 3D-ICT, zegt het u iets? Contacteer ons gerust als u interesse hebt. Wie weet wordt u binnenkort wel één van onze collega’s.

eddy mascotte

3D-ICT TEAM .