Wie we zijn

Word deel van ons team.

3D-ICT is een B2B IT-partner voor consulting, staffing en SaaS. Wij bieden bedrijven – actief in verschillende sectoren – en overheidsdiensten een snelle en kwalitatieve oplossing voor hun noden.

Consultants, een Managed Service of een op maat ontwikkelde softwareoplossing: samen met u bekijken we steeds hoe we u het best kunnen ontzorgen.

Bij 3D-ICT draait het om de klanten én de consultants. Ons grootste kapitaal bestaat uit mensen en die waarderen we. Persoonlijke groei vinden we erg belangrijk en stimuleren we. Dat is de reden waarom we sterk inzetten op training en professionele ondersteuning. Het resultaat? Een team van gelukkige en gedreven medewerkers, of ze nu vast in dienst zijn of als freelancer werken.

Ontdek ons

Onze geschiedenis

3D-ICT werd opgericht als consulting partner in 2008. Sindsdien zit ambitie in ons DNA. In 2015 startten we eveneens met onze eigen software factory.

Vandaag is 3D-ICT een dynamisch bedrijf dat onder leiding van CEO David van Waesberghe er naar streeft om binnen zijn domein nummer 1 van België te worden.

Kennis van zaken

Service

 • Consulting

  U schakelt onze consultant voor een korte of lange termijn in naargelang uw noden. Door het uitgebreide netwerk waarover wij beschikken, vindt u bij ons steeds snel de expert die u nodig heeft.

 • Managed staffing

  Een ondersteunende IT-afdeling is voor de meeste bedrijven essentieel. U kan 3D-ICT inschakelen om uw servicedesk tijdelijk of permanent over te nemen. Dit kan ter plaatse of remote.

 • Software as a service

  Goede software doet uw bedrijf vlotter draaien. Bij 3D-ICT ontwikkelen we onze eigen SaaS die u kan modeleren volgens van uw behoeften. Medewerkersbeheer, facturatie, tijdsregistratie en andere processen beheerde u nog nooit zo eenvoudig.

Waarom kiezen voor 3D-ICT

 • Ervaring & Expertise

  Doorheen de jaren hebben wij een sterke technische expertise en een uitgebreid klantenbestand opgebouwd.

 • Ruimte om te groeien

  3D-ICT investeert graag in zijn consultants. U krijgt de mogelijk om te groeien en uw carrière verder uit te bouwen door middel van opleidingen en boeiende projecten.

 • Coaching & talent management

  U wordt van nabij opgevolgd door onze medewerkers die u begeleiden bij uw opdracht en samen met u uw carrièrepad verder uitstippelen.

Een werkomgeving om jaloers op te zijn

Bij 3D-ICT staat zowel de klant als de consultant centraal.

We vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich op persoonlijk vlak kunnen ontwikkelen en hun carrière verder kunnen uitbouwen. Door middel van opleidingen en professionele begeleiding stimuleren we dit.

Dit zorgt voor een team van gelukkige en gemotiveerde medewerkers.

Werken bij 3D-ICT, zegt het u iets? Contacteer ons gerust als u interesse heeft. Wie weet wordt u binnenkort wel één van onze collega’s.

KLANTEN GETUIGEN

Laat u overtuigen door wat onze klanten zeggen ...